داخلی آرشيو خبر
توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۷
مجتبی رحماندوست در گفتگو با عصر امروز:
گرایشم برای ریاست مجلس آقای حدادعادل است/تعارض مجلس و دولت سم مهلک است
این که بین مجلس و دولت تعارض باشد یک سم مهلک است برای کشور و بدون شک وقتی امام (ره) وحدت را مطرح می کنند به فکر این هستند که در کشور اختلاف نیفتد
گرایشم برای ریاست مجلس آقای حدادعادل است/تعارض مجلس و دولت سم مهلک است
Share/Save/Bookmark
سرویس سیاسی عصر امروز: منتخب مردم تهران در مجلس نهممهمترین اولویت ها و برنامه های کاری خود را در مجلس استفاده از ظرفیت بالای پتانسیل نظارتی مجلس می داند.

رحماندوست معتقد است از لحاظ قوانین و مقررات در کشور با کمبود مواجه نیستیم زیرا یکی از ظرفیت های مجلس تصویب قوانین و مقررات است ولی از لحاظ اجرای آنها در کشور با مشکل مواجه هستیم.

وی معتقد است اگر حضر ت امام(ره) و مقام معظم رهبری مجلس را در راس امور می دانند به خاطر همین بعد نظارتیش می باشد.

آنچه در پی می آید ماحصل گفتگوی عصر امروز با دکتر مجتبی رحماندوست نماینده منتخب مردم تهران در مجلس نهم است که با هم از نظر می گذرانیم:

*در مورد مجلس حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب فرمودند که مجلس در راس امور است. من معتقدم این جمله از حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری به اعتبار بعد نظارتی مجلس است که می گویند در راس امور هست.

*ظرفیت های کاری مجلس مانند تذکر، بیانیه، سوال از وزیر، استیضاح، تحقیق و تفحص، سوال از رییس جمهور، اصل نود، دیوان محاسبات و چندین بازوی نظارتی دیگر، اگر نمایندگان در مجلس بتوانند بر اساس همین ظرفیت ها خوب عمل بکنند کشور می شود کشور اجرای قانون.

*همانطور که گفته شد در بحث نظارتی مهمتر از نظارت بر عملکرد قوه قضاییه و خود قوه مقننه توسط مجلس، نظارت بر قوه مجریه است که اصل نظارت ها باید در آنجا باشد و من اولویت های کاری که برای مجلس نهم در ذهن خود پرورانده ام این موارد است.

*شور و نشاط و امیدواری که نمایندگان جدید دارند و وارد می شوند خیلی موثر است و در کنار این مسئله هم تجربه پیشکسوتها در مجلس آینده.

*در حوزه وضع قوانین جدید برای حمایت از تولید ملی دو وجهه دارد که یک وجهه آن اقتصادی است و وجهه دیگر آن اجتماعی است. وجهه اقتصادی را از کسانی که تخصص اقتصادی دارند و یا در کمیسیون اقتصادی مجلس هستند باید پرسید.

*در حوزه فرهنگی و اجتماعی تلقی خودم این ست که اتفاقا راهکارهای اجتماعی برای حل این مسئله خیلی مهمتر از راهکارهای اقتصادی است چون خیلی از این مسائل به عادات اشتباه و عملکرد نادرست بعضی از دستگاهها به امر تولید داخلی و مانع تراشی در امر تولیدات داخلی مربوط می شود.

*معتقدم اگر این سه – چهار نکته ای که می گویم و تا به حال به آن رسیده ام و به اعتقاد من در هر رشته ای مانند : تولید، اقتصاد، صنایع، خدمات و بازرگانی پیشکسوتهای این رشته را از تهران و سایر شهرستانها دور هم جمع کنیم مشکل تولیدات داخلی برطرف خواهد شد.

*در زمینه فعالیتهای تولیدی دولت باید متکی به کارگر داخلی، سرمایه داخلی، ابزار داخلی و مدیریت داخلی باشد و آنها را به بخش خصوصی واگذار کند. اگر دو – سه سالی دولت فضای کاررا بسپارد به دست صاحبان تولید حرفه و صنعت، شرایط تولید داخلی بهتر می شود.

*اگر بین مجلس و دولت تعارض باشد این یک سم مهلک است برای کشور و بدون شک وقتی امام (ره) وحدت را مطرح می کنند به فکر این هستند که در کشور اختلاف نیفتد.

*اگر در فرمایشات حضرت امام(ره) جستجو کنید این اصطلاح همه با هم را به دفعات مشاهده می کنید و می بینیم که قبل از پیروزی انقلاب، در هنگام پیروزی انقلاب و بعد از پیروزی حتی تا نزدیکی ارتحالشان ایشان این تعبیر را بکار می بردند چون معتقد بودند به محض ایجاد اختلاف اصل انقلاب مشکل پیدا می کند.

*اگر دو قوه مجریه و مقننه اختلاف و دعوا با هم داشته باشند کشور دچار مشکل خواهد شد و در معرض نابودی قرار خواهد گرفت.

*مجلس نهم این طور که از قرائن و شواهد پیداست هیأت رییسه متفاوتی خواهد داشت. خود این قضیه زمینه تحقق بوجود آمدن دیدگاه جدیدی در تعامل دولت و مجلس خواهد بود.

*همانطور که گفته شد مجلس نهم باید مشکلات کوچک و بزرگ را از میان بردارد تا دشمن خورد کن بشود وگرنه با این تعارضی که بین دولت و مجلس هست آمریکایی ها، اسرائیلی ها و اروپایی ها که از دشمنان ما هستند در حال شادی می باشند از این که دولت مطلبی را علیه مجلس می گوید و یا مجلس مطلبی را علیه دولت هیچ سودی به ملت نمی رسد.

*گرایش من برای ریاست مجلس نهم به سمت جناب آقای دکتر حدادعادل بیشتر می باشد.
کد مطلب : 26427