توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۵۸
کار از جاسوس و نفوذی به منافقین رسید
چگونه می توان پیشنهاد آقای معاون وزیر به عنوان یکی از مسئولان ارشد دولت را در پوشش مواضع دو پهلو توجیه کرد؟
کار از جاسوس و نفوذی به منافقین رسید
Share/Save/Bookmark
مهرماه سال جاری بود که آذری جهرمی، وزیر جوان کابینه با بازنشستگی رسول سراییان به دلیل قانون منع کارگیری بازنستگان، طی حکمی ناظمی اشنی را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات منصوب کرد. سازمان مهمی که در دولت یازدهم سکان آن به دست نصرالله جهانگرد، از مسئولان حاشیه دار اصلاح طلب و از شخصیت های مورد علاقه خاتمی بود.

 
با اینکه اندک ماهی از انتصاب این مسئول نسبتا جوان در راس این سازمان گذشته است و در چندماه گذشته هم خبر خاصی از حوزه تحت نظر او مخابره نشده اما ظاهرا ناظمی عمدا یا سهوا در حال ورود به یک جنجال است. شب گذشته آقای معاون وزیر به بهانه اختتامیه جشنواره فیلم فجر و حضور فیلم ارزشمند «رد خون» در بین گزینه های دریافت جوایز که به عقیده برخی کارشناسان در حق این فیلم جفا هم شد، توئیت عجیبی را منتشر کرد. ناظمی نوشت: «این رد خون تا به کی ما را تکه تکه خواهد کرد؟ این چهل تکه ها چگونه سیمرغ خواهد شد؟ تنها اگر بخواهیم دوباره ما شویم»

 
با توجه به محتوای فیلم رد خون که تلاشی در راه افشای جنایت گروهک مجاهدین خلق موسوم به منافقین در حق ملت ایران است، چگونه می توان پیشنهاد آقای معاون وزیر به عنوان یکی از مسئولان ارشد دولت را در پوشش مواضع دو پهلو توجیه کرد؟

ناظمی که با انتقاد کاربران توئیتر مواجه شد، به قول خودش برای شفاف شدن چند توئیت دیگر منتشر کرد که شاید کار را خراب تر کرد و گویی ملت ایران متهم هستند که به دفاع از خود در برابر جنایات منافقین قیام کردند. در یکی از توئیت ها او نوشته است: «ما به عنوان جامعه ایران بای دبرای آنیده اید بگیریمکه درگیری مسلحانه به هیچ کجا نمی رسد. تیر 60 منافقین اسلحه گشودند و بسیاری بر اساس این اسلحه به کام مرگ رفتند. الان 40 ساله ایم و میراث ما یک درد عمیق از تکه تکه شده است و شاید یک درس بزرگ»

 
مهدی محمدی، کارشناس مسائل سیاسی به توئیت عجیب ناظمی واکنش نشان داد و نوشت: «ظاهرا فیلم ردخون علیه منافقین معاون وزیر ارتباطات را آزرده کرده. تکلیف ایشان که روشن است. امدوارم دولت هم تکلیف خود را روشن کند»

 
 
محمدی در توئیت دیگری نوشت: «اگر حمایت صریح معاون وزیر ارتباطات از منافقین و حسرت خوردن وی بر اتحاد با آنها، ساده گرفته شود به همه انخ ون های پاکی بی احترامی شده که ریخته شده تا امروز این ملک و ملت سرپا باشد. هیچ کجا رفیق دشمن را بر صدر نمی نشانند»

 
 
این مواضع دو پهلو درباره منافقین، یادآور جمله تلخ حسن روحانی در مناظرات انتخاباتی سال 96 است که برای طعنه به رئیسی، رقیب انتخاباتی اش ناخوداگاه جمله معروف سران گروهک مجاهیدن خلق را تکرار کرد و گفت: «ملت ما خرداد 92 اعلام کرد که راه حصر و انزوای ایران را نمی‌پذیرد. ملت ایران یکبار دیگر هم اعلام کرد که مسیرش مسیر آزادی است و آن اسفند 94 بود. اردیبهشت 96 هم یکبار دیگر مردم ایران اعلام می‌کنند آنهایی که در طول 38 سال فقط اعدام و زندان بلد بودند، را قبول ندارند» اگرچه بعدتر روحانی و مشاورانش سعی شان را برای توجیه این خطای عجیب به کار گرفتند.

 
با همه این تفاسیر، هرچند هنوز توضیح رسمی از مجموعه وزارت ارتباطات و یا مسئولان ارشد دولت پیرامون این اظهار نظر اعلام نشده است، اما نکته واضح این موضوع است که در اولین فرصت باید وزیر جوان کابینه برای بکاریگری این فرد عذرخواهی کرده و پاسخگو باشد. همچنانکه توییت بعدی منتشر شده نیز نشان می دهد که ایشان به ادامه مواضع دو پهلوی خود اصرار دارد.

 
البته که باید امیدوار بود همچون پرونده جاسوسان و نفوذی هایی که از درون دولت کشف شدند، این فرد هم مورد حمایت دولتمردان امنیتی قرار نگیرد.
مرجع : جهان نیوز
کد مطلب : 251451