دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۲
نوروز با طعم «نادرو و ماهی»؛ غذایی کشمیری+ تصاویر
«نادرو» که ساقه گیاهی مخصوص در کشمیر است و با ماهی طبخ میشود غذای بهاری مردم کشمیر است و در ایام نوروز به شیوه سنتی پخته میشود
به گزارش عصر امروز، «نادرو» که ساقه گیاهی مخصوص در کشمیر است و با ماهی طبخ میشود غذای بهاری مردم کشمیر است و در ایام نوروز به شیوه سنتی پخته میشود.
نادرو که با آغاز فصل بهار در بازارهای کشمیر فروخته میشود گیاهی است سفید رنگ که با ماهی طعم بسیار لذیذ دارد و اگر با مهارت پخته شود نیاز به ادویه خاص ندارد.
در کشمیر رسم است که در ایام نوروز همه باید «خورشت نادرو و ماهی» سر سفره داشته باشند.
نادرو و ماهی غذای مخصوص نوروز است و اگر خانوادهای نتواند آن را طبخ کند میتواند از بازار این غذای بهاری را تهیه کند.
در عکسهای زیر تصاویر نادرو غذای مخصوص مردم کشمیر در فصل بهار و ایام نوروز را مشاهده میکنید.