توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۸
بت های سینمایی را باید شکست!
لجن زار فساد، مشتری های خودش را دارد و خواه ناخواه در هر قشری از اقشار جامعه می توان ردش را گرفت. اما این قصه لجنی وقتی به قشر به اصطلاح هنرمند می رسد شکل سونامی به خود می گیرد.
بت های سینمایی را باید شکست!
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز همین سال گذشته بود که یکی از نشریات با قرار دادن حدیث نبوی در مورد مردانی که زنان خود را با بزک و دوزک های شب حجله ای به میان مردم می آورند در کنار عکس های هنرمندان لجنی، اما به جای اینکه عبرتی شود محلی شد برای عقده گشایی های جماعت معلوم الحال و جالب آنکه هیچکس از خود نپرسید که بابا مطلب بیان شده حدیث نبوی است!
 
حالا پس از یک سال باز جشن کذایی حافظ برگزار شد و نمایشگاهی از جلوه گری های مشمئزکننده و بی حیایی های بدون مرز دوباره رقم خورد. زنان به اصطلاح هنرمند چنان وقیحانه در بین مردان حاضر شده بودند که انگار همه آنها باهم محرمند و در این بین نیش های تا بناگوش باز شده عده ای خبر از خرکیف شدنشان می داد.
 
همین هفته گذشته بود که یک بازیگر زن در یک افشاگری از تلاش برای ورود شبانه تهیه کننده به خانه اش خبر داد و گفت که 70 درصد سینماچیان فاسدند. افشاگری که دیگر درباره اهالی سینما تازگی ندارد. با یک جستجوی کوتاه می توان به انبوه افشاگری ها در مورد فساد ریشه دوانده در سینما دست یافت. از پشنهادات بیشرمانه تا.... افشاگری هایی هستند که نشان می دهد حال و روز سینما بسیار بد است. آنقدر بده بستان های کثیف پشت پرده ای برای نقش آفرینی زیاد شده که خود هنرمندان صدا به اعتراض بلند کرده اند.
 
این وضعیت مبتذل حتی در خروجی سینما که همان آثار تولید شده است نیز اثر گذاشته است. انبوهی از فیلم های خیانت محور، مستهجن و... خروجی همین فساد ریشه دوانده است و موضوع وقتی بحرانی می شود که گردش مالی سینمای مبتذل از 10 میلیارد و 15 میلیارد می گذرد. نتیجه آن که امروز باافرادی در این حوزه مواجهیم که با پول های بادآورده سینمایی برای خود مافیایی شکل داده اند. افرادی که از کمترین صلاحیت برخوردار نیستند امروز تمام ورودی و خروجی های سینما و حتی برخی از دستگاه های نظارتی را نیز تحت تاثیر قرار داده اند. اینگونه است که هر بخت برگشته ای که علاقمند حضور در فعالیت های سینمایی است باید برای ورود به این عرصه از فیلتر جماعت مسئله دار عبور کند. خودکشی یکی از هنرآموزان در سال های گذشته یکی از عقوبت های این بخت برگشتگان است.
 
خب حال سینما خراب است. چرا؟ دلیلش پر واضح است زیرا برای این عرصه کادر سازی نکرده ایم و عرصه را به مسئله دارها واگذار کرده ایم. رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان ماه مبارک رمضان امسال وقتی موضوع آتش به اختیاری را خطاب به همه هسته های فکری فرهنگی مطرح کردند از سینما به عنوان یکی از محورهای اصلی فرهنگ که نباید از آن غافل شد یاد کردند. 
 
ابتدای انقلاب نیز وقتی از امام (ره) سئوال شد که کادر انقلاب در کجا پرورش می یابند فرمودند در پایگاه های بسیج. آری امروز باید بسیج، آتش به اختیار، حوزه های فعالیتی اش را به عرصه هایی مثل سینما، تئاتر و سرود گسترش دهد و در کنار کادرسازی به دیده بانی در این حوزه ها بپردازد و در صورت تخطی از آرمان ها به میدان مواجهه بیاید. 
 
هر عقل سلیمی می پذیرد که امربه معروف و نهی از منکر کسانی که میلیون ها نفر از جوانان پاک و معصوم کشور را ناجوانمردانه و باشگردهای هنری! شیفته خود کرده اند و بتی ساخته اند از خود برای افعال اجتماعی جوانان و به اصطلاح سلبریتی شده اند در صدر امربه معروف ها قرار دارد. هرچند حضور فعال در این حوزه بدون هزینه نیست اما زحمت و هزینه اش به ثمره ای که می دهد می ارزد. باید سلبریتی ها را هرکجا دیدیم به جای سوت و کف مراتب اعتراضمان را به رفتار و گردارشان براسنیم. باید عرصه را تنگ کرد بر لاشخورصفت های فاسد در سینما.

مخلص کلام اگر می خواهیم در جبهه مقاومت فرهنگی سرباز ولایت باشیم نباید بی تفاوت بود به عرصه هنر هفتم همانطور که رهبر معظم انقلاب خواستند. هرچند برخی سیاست زده ها نپسندند.
کد مطلب : 214031